per pagina
 • Wishbird, print op plexiglas
  Wishbird, print op plexiglas

  Wishbird; Doe een wens, nu!Wist je dat als je een roodborstje ziet, je een wens mag doen? Maar dat moet je heel snel doen voordat hij wegvliegt. Het is dus zaak om je wens alvast helder te hebben, voor het geval je er eentje…

  € 495,00
 • Kiss
  Kiss

  Kiss (print op plexiglas)Kiss is een portret van een gekust meisje met lipstick.

  The 5 love languagesKen je de 5 talen van de liefde?

  Niks zweverigs hoor, maar wél handig om te weten.

  Dr. Gary Chapman beschrijft daarmee hoe…

  € 495,00
 • 11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas
  11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas

  Geluksvogels, een kunstwerk dat geluk brengt 'Een zwaluw brengt geluk voorspoed en liefde' zeggen ze, en 'daar waar zwaluwen nestelen is er zegen'. Stel je voor wat er dan gebeurt met een hele zwerm geluksvogels in je huis!…

  € 950,00
 • Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas
  Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas

  Een blauwe stip met een zwaar levenEen blauwe stip met een zwaar leven is bedoeld om een negatieve stemming te helpen verzachten met wat humor en vertrouwen.

  Kunst om weer in balans te komenHet is een kunstwerk over even uit…

  € 495,00
 • Counting Sheep
  Counting Sheep

  Klik hier voor de schaapjes pagina a.u.b.

 • Schaapjes Tellen, een kudde van 11 schaapjes
  Schaapjes Tellen, een kudde van 11 schaapjes

  Schaapjes Tellen, kunst voor aan de muur in de slaapkamer Een kudde schaapjes om te tellen als je in je warme bedje ligt. Een kunstwerk voor aan de slaapkamer muur. Om lekker bij in slaap te vallen. Ze waken met hun Griekse blauwe…

  € 350,00
 • Love boat, 16 x 16 cm, geëmailleerd staal
  Love boat, 16 x 16 cm, geëmailleerd staal

  LoveboatHier een lief klein kunstwerkje,

  over hoe spannend het soms is

  om iets wat je liefhebt vrij te laten.

  Maar als je het bootje stevig genoeg gevouwen hebt,

  komt het allemaal heus wel goed.

  Dit bootje is van 2mm dik,…

  € 195,00
 • Onzielige Rode Vlinder, 20 x 20 cm
  Onzielige Rode Vlinder, 20 x 20 cm

  Diervriendelijk ingelijste Rode Vlinder

  Vlinderschilderijtjes in een boxlijst net als die echte vlinders. Maar dan niet zielig.

  meer info

  ∙ Formaat 20 x 20 cm.
  ∙ Gelimiteerde oplage van 250 stuks.
  ∙ Geprint met pigment…

  € 150,00
 • Onzielige vlinders, alle vlinders
  Onzielige vlinders, alle vlinders

  Overzicht van alle verschillende vlindersKlik hier voor het overzicht en waarom dit project

  1 - 9 van 40 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Een modern kunstwerk voor aan de muur heeft iets extra's

Wat is de overeenkomst tussen een modern kunstwerk voor aan de muur en de kunstwerken van mij, Esther van de Steene? Het modernisme speelt in een heel andere tijd, de late 19e eeuw tot ongeveer 1960. Maar in beide staat het effect dat een schilderij heeft op de kijker centraal.

Met mijn kunstwerken wil ik een positief effect hebben op het leven van de eigenaar. Een betere mindset, meer vertrouwen in de liefde, een betere focus op je doel in het leven, een betere familieband etc. Deze kunstwerken zijn niet alleen esthetisch, maar ze hebben een extra doel. Ze helpen je om te focussen op wat belangrijk is in het leven.

Ben je op zoek naar moderne kunst voor aan de muur? Je hebt hier een speciale website gevonden waar je bijzondere hedendaagse schilderijen vindt. Het zijn kunstwerken met iets extra's. Werken die je leven beter maken.

 

Kunst voor aan de muur van Esther van de Steene. Het effect van het schilderij is belangrijker dan een precieze weergave van het beeld.

 

Overeenkomst met moderne kunst voor aan de muur

Een belangrijk kenmerk van moderne kunst is dat de kunstwerken niet langer gemaakt werden aan de hand van klassieke regels. Schilders eisten de vrijheid op om te doen wat ze zelf mooi vinden. De realiteit is niet interessant genoeg om zonder fantasie weer te geven. Het effect van het schilderij is belangrijker dan een precieze weergave van het beeld.

Belangrijke kenmerken en stromingen van moderne kunst zijn: Impressionisme, Postimpressionisme, Kubisme, Surrealisme, Abstracte kunst, Dadaïsme en Popart

 

 

Minimalistische kunst

Mijn kunstwerken kenmerken zich om hun eenvoudige vormen. Ze maakt gebruik van een beperkt kleurenpalet en elimineert overbodige details, waardoor de essentie van het beeld wordt benadrukt.

Mijn kunstwerken werken hebben een speciale uitwerking op de toeschouwer. Het zijn geheugensteuntjes die helpen te focussen op wat belangrijk voor je is. Het zijn visuele affirmaties. Bezoek mijn blog over affirmaties voor meer uitleg.

Door beelden te versimpelen tot de essentie, creëert ik tijdloze en serene afbeeldingen. De stijl, de concepten en de compositie van de kunstwerken, maken dat ze perfect passen in elk interieur.

 

 

Betaalbare kunst aan de muur

Door rechtstreeks bij een kunstenaar te kopen, zonder de tussenkomst van een galerie, kunnen kosten worden bespaard. Het internet biedt gelukkig de mogelijkheid om kunstwerken te ontdekken en direct van de kunstenaar te kopen. Hierdoor is het niet alleen eenvoudiger geworden om kunst te vinden die past bij jouw persoonlijke smaak, maar ook om dit binnen je budget te realiseren. Een eigen website zorgt voor een directe connectie tussen de kunstenaar en de koper.

Bovendien kan het contact met de kunstenaar ook leiden tot een dieper begrip en waardering voor het kunstwerk, aangezien dit de uitgelezen plek is om inspiratie en het creatieve proces delen.

Kortom, door rechtstreeks bij de kunstenaar te kopen, zonder de kosten van een galerie, is het mogelijk om betaalbare kunstwerken voor aan de muur te vinden.

 

Soorten kunstwerken voor aan de muur

Er zijn verschillende materialen waarmee deze kunstwerken voor aan de muur zijn gemaakt. Ik heb vrij persoonlijke voorkeuren en technieken. Een graag gebruikte techniek, is het schilderen met ecoline. Hierbij maak ik gebruik van heldere en transparante kleuren, waardoor de kunstwerken die levendige uitstraling krijgen. Om de kleuren maximaal over te brengen, worden deze schilderijen op perspex gedrukt.

De Artprints in beperkte oplages worden gemaakt met hoogwaardige materialen zoals Fine Art Paper en pigment inkten. Ze zijn voorzien van een genummerd certificaat met handtekening. Op deze manier kan ze haar kunstwerken toegankelijk maken voor een breder publiek, terwijl ze toch een uniek karakter behouden.

Zeefdruk is ook een door mij erg geliefd medium als kunstwerk voor aan de muur. Met behulp van sjablonen en inkten kan je unieke en levendige afbeeldingen creëren. Deze techniek geeft de mogelijkheid om vormen onderzoek te doen en geeft die kunstwerken een speciale textuur en uitstraling.

 

Kunstwerk voor aan de muur kopen

Online, via deze website kunst kopen biedt voordelen. Het is snel en gemakkelijk, waarbij de kunstwerken naar je worden opgestuurd. Maar ook als je liever eerst langs wilt komen in de studio om het materiaal en formaat te bekijken, kan dat natuurlijk.

Op de website zijn er kunstwerken en objecten in verschillende prijscategorieën beschikbaar, zodat er voor ieder budget iets te vinden is. Bovendien zijn de transacties veilig en betrouwbaar, zodat je met een gerust hart je favoriete werk kunt aanschaffen.

Met online kunst kopen via de eigen website van de kunstenaar is het vinden van kunst voor aan de muur nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Kunst aan de muur thuis

Met een ruime keuze aan kunstwerken, variërend van schilderijen tot zeefdrukken en emaille, is het vinden van een kunstwerk dat perfect past in je interieur niet zo moeilijk.

Twijfel je of het past in de ruimte en zou je eerst een weergave in jouw ruimte willen zien? Geen probleem, bezoek deze pagina over de mogelijkheden en advies

Deze website met moderne kunst voor aan de muur biedt de mogelijkheid om makkelijk unieke en originele kunstwerken in huis te halen. Door te klikken de pagina Kunst kun je kunstwerken vinden die passen bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Of je nu kiest voor een groot statement piece of een van de kleine kunstwerken, deze kunst aan de muur in jouw huis, kan een prachtige toevoeging zijn aan je interieur en je leven.

 

 

 

 

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel