Esther van de Steene

Over mij,

Esther van de Steene (1975) moeder van 3. 

In 2003 studeerde ik af aan de Design Academy Eindhoven. Als grafisch ontwerper vond ik het heerlijk om in de wereld van mijn opdrachtgevers te duiken, de essentie te zoeken en te vertalen naar precies dat ene beeld. En dat dan uitwerken met een maximum aan leukheid voor mijn klant. Maar ik werd steeds benieuwder wat ik zou creeren zonder opdracht van iemand anders. Naar wat mijn eigen essentie dan wel was en hoe ik dat zou uitwerken. 

Na een tijd mantelzorgen besloot ik de nietnormaalgrote berg met kunstenaarsmaterialen die mijn moeder me naliet te gebruiken om dat uit te zoeken. Een jaar of wat later wist ik precies wat ik wil maken en ook waarom. 

Ik wil geluk brengen met mijn werk. Een sprankel, een zetje in de positieve richting. Lol in gewone dingen. Het makkelijk maken om liefde te tonen en aandacht te geven. Blij maken. Ik geniet van mijn leven en dat geluk wil ik doorgeven. 

Grafisch ontwerp

Ik gebruik mijn manier van werken als grafisch ontwerper in mijn vrije werk. Ik hou ervan om dingen terug te brengen naar de kern, de essentie. Eenvoud, met het minimale het maximale bereiken. Een concept goed bedenken en tot in de details uitwerken met een maximum aan leukheid.

 

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel