• Kitty Cat tafeltennis batje
  Kitty Cat tafeltennis batje

  Tafeltennis batje Kitty CatHier een batje dat je beter niet zonder handschoenen aan kunt pakken. Maar eenmaal in bezit van deze bat is geen bal te snel.

  Jij bént de focus.

  Tafeltennis batje met een taps toelopend gelamelleerd…

  € 40,00
 • Charm tafeltennis batje
  Charm tafeltennis batje

  Godin tafeltennis batjeBetover je tegenstander met je charme tijdens jouw ping pong strijd. Je zal je overwonnen tegenstander achterlaten met gemengde gevoelens.

  Tafeltennis batje met een taps toelopend gelamelleerd houten…

  € 40,00
 • Mad Eye Monkey tafeltennis batje
  Mad Eye Monkey tafeltennis batje

  Monkey Tafeltennis batjeJij wordt die Mad Eye Monkey tijdens de strijd, die jij natuurlijk gaat winnen; Zie alles met je magische oog. Jump hoog, laag, links, naar rechts en laat je je volkomen ingemaakte tegenstander…

  € 40,00
 • Lightning tafeltennis batje
  Lightning tafeltennis batje

  God of lightning tafeltennis batje

  Wordt één met de god van de snelheid, gesmeerd als de bliksem. Je tegenstander weet niet wat er zojuist gebeurde, je was óveral, tegelijk.

  Ping pong batje met een taps toelopend gelamelleerd…

  € 40,00
 • Pingpong bollekes
  Pingpong bollekes

  Pingpong balletjes met personalities6 eigenzinnige pingpong balletjes, met de hand geillustreerd met watervaste materialen. Dus gogogo naar die pingpongtafel en ping ze allemaal helemaal de pong!

  profi *** 3 ster ping pong…

  € 35,00

De Mexicaanse maskers van het Lucha Libre freestyle worstelen

Het masker geeft de worstelaar een alter ego. Een persona die hem kracht en zelfvertrouwen geeft, waarbij de grenzen tussen realiteit en fictie vervagen.

Als hij de wedstrijd verliest, wordt hij ontmaskerd. Dan ziet iedereen dat hij bv. gewoon de lokale pedicure is en is de magie verbroken. Hij moet dan op zoek naar een nieuw alter ego.

 

Ping pong batjes bedrukt met mystieke oerwezens

Om je mee te identificeren tijdens de wedstrijd. Jouw alter ego, dat je kracht en finesse aan de pingpong tafel geeft! Imponeer je tegenstander met je superieure batje, nog voor je een bal geraakt hebt.

 

Fijn voor op vakantie

In een mooi zakje dat losjes aan je pols hangt, terwijl je vol kracht en zelfvertrouwen op de pingpongtafel af flaneert en zegt 'Hola amigos. ¿Jugamos al ping pong?'

 

Of voor op kantoor

Waar jij nooit meer dezelfde zult zijn in de ogen van je baas en collega's nadat je jezelf hebt opgeworpen aan de kantoor pingpongtafel, met dit indrukwekkende stuk materieel losjes in de hand, vergezeld van de bijbehorende lichaamshouding.

 

Of als kado

Voor een vriend/in die wat meer epiek in het leven kan gebruiken.

 

Of zomaar

Omdat pingpongen superleuk is!

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel