per pagina
 • Wishbird, print op plexiglas
  Wishbird, print op plexiglas

  Wishbird; Doe een wens, nu!Wist je dat als je een roodborstje ziet, je een wens mag doen? Maar dat moet je heel snel doen voordat hij wegvliegt. Het is dus zaak om je wens alvast helder te hebben, voor het geval je er eentje…

  € 495,00
 • Kiss
  Kiss

  Kiss (print op plexiglas)Kiss is een portret van een gekust meisje met lipstick.

  The 5 love languagesKen je de 5 talen van de liefde?

  Niks zweverigs hoor, maar wél handig om te weten.

  Dr. Gary Chapman beschrijft daarmee hoe…

  € 495,00
 • 11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas
  11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas

  Geluksvogels, een kunstwerk dat geluk brengt 'Een zwaluw brengt geluk voorspoed en liefde' zeggen ze, en 'daar waar zwaluwen nestelen is er zegen'. Stel je voor wat er dan gebeurt met een hele zwerm geluksvogels in je huis!…

  € 950,00
 • Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas
  Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas

  Een blauwe stip met een zwaar levenEen blauwe stip met een zwaar leven is bedoeld om een negatieve stemming te helpen verzachten met wat humor en vertrouwen.

  Kunst om weer in balans te komenHet is een kunstwerk over even uit…

  € 495,00
 • Love boat, 16 x 16 cm, geëmailleerd staal
  Love boat, 16 x 16 cm, geëmailleerd staal

  LoveboatHier een lief klein kunstwerkje,

  over hoe spannend het soms is

  om iets wat je liefhebt vrij te laten.

  Maar als je het bootje stevig genoeg gevouwen hebt,

  komt het allemaal heus wel goed.

  Dit bootje is van 2mm dik,…

  € 195,00
 • Door Dik en Dun, #1, welkom
  Door Dik en Dun, #1, welkom

  Door Dik en Dun, zeefdruk #1, WelkomWelkom is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.

  Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types die altijd bij elkaar terecht kunnen.

  26 verschillende Zeefdrukken…

  € 175,00
 • Door Dik en Dun, #4, support
  Door Dik en Dun, #4, support

  Door Dik en Dun, zeefdruk #4, supportSupport is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.
  ​Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types, die elkaar opvangen als het nodig is.

  26 verschillende…

  € 175,00
 • Door Dik en Dun, #11, wild
  Door Dik en Dun, #11, wild

  Door Dik en Dun, zeefdruk #3, WildWild is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.
  ​Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types, die af en toe net iets te wild met elkaar kunnen zijn.

  26…

  € 175,00
 • Onzielige Rode Vlinder, 20 x 20 cm
  Onzielige Rode Vlinder, 20 x 20 cm

  Diervriendelijk ingelijste Rode Vlinder

  Vlinderschilderijtjes in een boxlijst net als die echte vlinders. Maar dan niet zielig.

  meer info

  ∙ Formaat 20 x 20 cm.
  ∙ Gelimiteerde oplage van 250 stuks.
  ∙ Geprint met pigment…

  € 150,00
  1 - 9 van 40 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Kunst voor aan de muur met iets extra's

Wat maakt mijn schilderijen bijzondere kunst? Hoe kan het kijken naar een kunstwerk je leven beinvloeden? En hoe kan het formaat van een kunstwerk zich aanpassen aan de ruimte? 

Ontdek waarom een schilderij dat je uitnodigd om een wens te doen, je leven beter maakt.

 

Kunst met een functie

Mijn schilderijen hebben een extra doel. Behalve een aanwinst voor de ruimte is er altijd een extra laag. Ze hebben een functie. Ze helpen je focussen op wat belangrijk voor je is. Kunst voor aan de muur die je helpt te focussen op wat er toe doet in het leven.

Bijvoorbeeld je familie (de serie zeefdrukken 'Door Dik en Dun'), een goede mindset (de gelimiteerde editie artprint 'een blauwe stip met een zwaar leven'), lekker slapen ('de artprints 'Schaapjes tellen'), fysieke aandacht (schilderij op glas 'kiss') etc.  Moderne kunst voor aan de muur met iets extra's.

Het doel van deze kunstwerken is om je leven beter te maken, ze zien er heel aantrekkelijk uit, maar zijn niet alleen bedoeld als decoratie, ze hebben een dieper doel Ze kunnen je inspireren, troosten of stimuleren. Kunst als affirmaties

De kunstwerken op deze website zijn stuk voor stuk gemaakt met liefde en passie creeren een speciale sfeer in je huis. Neem een kijkje op deze website en laat je verrassen door de verschillende kunstwerken voor aan de muur.

 

Bijzondere kunst voor aan de muur, die je mindset beinvloed

Wat maakt mijn werk nou bijzonder? Deze moderne kunstwerken voor aan de muur hebben nog iets meer. Het zijn kunstwerken die je leven een zetje de goede kant op geven.

Een voorbeeld van een muur schilderij voor in de woonkamer dat iets positiefs doet met je leven, is het schilderij Wishbird. Het nodigd je uit om een wens te doen. Een wens mogen doen en die heel precies formuleren, helpt je bedenken wat je nou echt wil. Als je goed weet waar je heen wil dan vergroot het de kans dat je daar ook aankomt. Zo helpt deze muur kunst je beter te focussen op je doelen.

Kunstwerken hebben een enorme invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Wanneer je een kunstwerk aan de muur hangt, kan het een goed gevoel creëren en een positieve impact hebben op de emoties van mensen die de ruimte betreden. Deze moderne kunstwerken voor aan de muur kunnen vreugde, inspiratie of rust oproepen.

Kunstwerken kunnen ook dienen als gespreksonderwerp en het startpunt zijn voor boeiende discussies.  Moderne kunst voor aan de muur kan een geweldige toevoeging zijn aan elke ruimte en een blijvende indruk achterlaten op degenen die het zien.

 

Wat is mooie kunst voor aan de muur?

Mooie kunst voor aan de muur is veel meer dan alleen een decoratief element in een ruimte. Het gaat vooral om het gevoel dat de kijker ervan krijgt. Vooral bij kunstwerken voor in huis is dit van groot belang. Kunst kan een diepe impact hebben op onze emoties en kan ons inspireren en motiveren.

In het geval van deze kunstwerken, gaat het een stap verder. Ik streef ernaar om met mijn kunst het leven van de aanschouwer beter te maken. Mijn kunstwerken hebben als doel, naast visueel aantrekkelijk, inspirerend en motiverend te zijn.

Een echt mooi kunstwerk kan een onvergetelijke indruk achterlaten en een ruimte echt tot leven brengen. Of je nu op zoek bent naar kunst voor aan de muur om te kopen voor jezelf, of om te geven aan een geliefd iemand, het is belangrijk om te kijken naar werken die je raken en een persoonlijke betekenis hebben.

Het antwoord op de vraag 'wat is mooie kunst voor in de woonkamer?' Luidt volgens mij: Mooie kunst is kunst die er aantrekkelijk uitziet en je een goed gevoel geeft. Een kunstwerk in de woonkamer zal vaak gezien worden. Hoe mooi is het dan als zo'n kunstwerk het leven van de kijker telkens een zetje de goede kant op geeft? Dat is wat alle werken van deze kunstenaar als doel hebben.

 

Kunst aan de muur groot

Een grote muur kan soms lastig zijn om geschikte kunst voor te vinden. Gelukkig ben je op een website waar je kunstwerken kunt vinden die flexibel zijn qua grootte. Deze kunstwerken bestaan uit meerdere onderdelen, waardoor je ze zo groot kunt maken als je zelf wilt. Of je nu de hele muur wilt vullen of de kunstwerken wilt verspreiden over meerdere muren, het is allemaal mogelijk.

Bovendien wordt er bij de kunstwerken een handig trucje geleverd, waardoor het plaatsen ervan een fluitje van een cent is. Dus als je op zoek bent naar kunst aan de muur in een grote maat, hoef je niet verder te zoeken. Op deze website vind je 2 kunstwerken waarvan je de totale grootte naar wens kunt aanpassen en heel eenvoudig kunt plaatsen:

zijn beide kunstwerken bestaand uit 11 onderdelen, die je verspreid over de wand kunt hangen, zelfs over verschillende wanden. Hiermee is het formaat zo flexibel, dat ze in alle ruimtes passen. Ze komen met een handig trucje om supermakkelijk de perfecte layout te bepalen en te bevestigen.

 

Kunst voor aan de muur kopen

Het is begrijpelijk dat het lastig kan zijn om een beslissing te nemen over het kopen van kunst voor aan de muur, alleen gebaseerd op een afbeelding op een beeldscherm. Het is immers vaak moeilijk om de echte schoonheid en impact van een kunstwerk te ervaren zonder het fysiek te kunnen aanschouwen.

Heb je hulp of advies nodig? Neem dan contact op voor een afspraak, zodat je het kunstwerk in het echt kunt komen bekijken. Of voor een impressie van het werk in uw ruimte. 

Tijdens deze afspraak heb je de gelegenheid om het kunstwerk van dichtbij te bekijken. U kunt de textuur voelen, de kleuren in levendige vorm zien en de diepte ervaren die de kunstwerken bieden. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing maken en ervoor zorgen dat het kunstwerk perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Mocht het voor jou nog lastig zijn om je voor te stellen hoe het kunstwerk eruit zal zien in je ruimte, dan is het ook mogelijk om het kunstwerk in een foto van de ruimte te laten plaatsen. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoe het kunstwerk tot zijn recht zal komen in jouw interieur. Op deze manier kun je je beter voorstellen hoe het kunstwerk de sfeer en uitstraling van je ruimte kan versterken.

Kortom, het kopen van kunst voor aan de muur is een persoonlijke en belangrijke beslissing. Het is begrijpelijk dat je hierbij graag het kunstwerk in het echt wilt ervaren voordat je tot aankoop overgaat. Door contact op te nemen voor een afspraak, heb je de mogelijkheid om het kunstwerk in levenden lijve te bewonderen en te beoordelen of het past bij jouw smaak en interieur. Daarnaast is het ook mogelijk om een foto van het kunstwerk digitaal in de ruimte te plaatsen, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe het kunstwerk tot zijn recht zal komen in jouw interieur. 

Op deze website kunt u veilig online een schilderij kopen in de beveiligde betaalomgeveng

 

Kunstwerken kopen direct bij de kunstenaar

Op deze website kun je direct kunstwerken kopen voor aan de muur, zonder tussenkomst van een galerie. Dit betekent dat je rechtstreeks contact hebt met de kunstenaar en dat er geen extra kosten zijn die normaal gesproken door een galerie worden berekend.

Hierdoor kan de kunstenaar het werk tegen een lagere prijs aanbieden en kunnen kunstliefhebbers betaalbaar unieke en bijzondere kunstwerken voor aan de muur bemachtigen.

 

 klik op de titel of de afbeelding van de werken voor meer info 

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel