per pagina
 • Love boat, 16 x 16 cm, geëmailleerd staal
  Love boat, 16 x 16 cm, geëmailleerd staal

  LoveboatHier een lief klein kunstwerkje,

  over hoe spannend het soms is

  om iets wat je liefhebt vrij te laten.

  Maar als je het bootje stevig genoeg gevouwen hebt,

  komt het allemaal heus wel goed.

  Dit bootje is van 2mm dik,…

  € 195,00
 • 11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas
  11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas

  Geluksvogels, een kunstwerk dat geluk brengt 'Een zwaluw brengt geluk voorspoed en liefde' zeggen ze, en 'daar waar zwaluwen nestelen is er zegen'. Stel je voor wat er dan gebeurt met een hele zwerm geluksvogels in je huis!…

  € 950,00
 • Wishbird, print op plexiglas
  Wishbird, print op plexiglas

  Wishbird; Doe een wens, nu!Wist je dat als je een roodborstje ziet, je een wens mag doen? Maar dat moet je heel snel doen voordat hij wegvliegt. Het is dus zaak om je wens alvast helder te hebben, voor het geval je er eentje…

  € 495,00
 • Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas
  Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas

  Een blauwe stip met een zwaar levenEen blauwe stip met een zwaar leven is bedoeld om een negatieve stemming te helpen verzachten met wat humor en vertrouwen.

  Kunst om weer in balans te komenHet is een kunstwerk over even uit…

  € 495,00
 • Schaapjes Tellen, een kudde van 11 schaapjes
  Schaapjes Tellen, een kudde van 11 schaapjes

  Schaapjes Tellen, kunst voor aan de muur in de slaapkamer Een kudde schaapjes om te tellen als je in je warme bedje ligt. Een kunstwerk voor aan de slaapkamer muur. Om lekker bij in slaap te vallen. Ze waken met hun Griekse blauwe…

  € 350,00
 • Door Dik en Dun, #1, welkom
  Door Dik en Dun, #1, welkom

  Door Dik en Dun, zeefdruk #1, WelkomWelkom is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.

  Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types die altijd bij elkaar terecht kunnen.

  26 verschillende Zeefdrukken…

  € 175,00
 • Door Dik en Dun, #4, support
  Door Dik en Dun, #4, support

  Door Dik en Dun, zeefdruk #4, supportSupport is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.
  ​Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types, die elkaar opvangen als het nodig is.

  26 verschillende…

  € 175,00
 • Gezellig haarstokje, OAWE
  Gezellig haarstokje, OAWE

  Mini-Me haarstokje ultramarijn

  € 20,00
 • Kiss
  Kiss

  Kiss (print op plexiglas)Kiss is een portret van een gekust meisje met lipstick.

  The 5 love languagesKen je de 5 talen van de liefde?

  Niks zweverigs hoor, maar wél handig om te weten.

  Dr. Gary Chapman beschrijft daarmee hoe…

  € 495,00
  1 - 9 van 49 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Speciale Kunstwerken: Cadeautips voor je Geliefde

Ik ben een kunstenaar die met mijn werk positieve emoties tot leven wil wekken. Mijn gevarieerde collectie kunstwerken biedt perfecte geschenkideeën voor je vriendin, waarbij elk stuk een uniek doel heeft. Op deze pagina neem ik je mee door enkele van mijn creaties en waarom ze perfecte geschenken zijn voor speciale gelegenheden.

 

Zeefdrukken met de titel 'Door Dik en Dun'

"Door Dik en Dun" is een serie zeefdrukken die de diepgaande verbondenheid en steun binnen een relatie symboliseert. Elke zeefdruk herinnert jullie eraan dat jullie samen elk obstakel kunnen overwinnen, ongeacht de uitdagingen die het leven jullie pad brengt. Het is een perfecte weerspiegeling van de onbreekbare band die jullie delen.

"Door Dik en Dun" is niet zomaar een kunstwerk; het is een symbool van onverwoestbare liefde en onderlinge steun. De heldere kleuren en minimalistische personages van dit werk roepen gevoelens op van samen sterk staan, zelfs wanneer de wereld om je heen in chaos verkeert. Het is een kunstwerk dat elke ruimte verrijkt en herinnert aan de liefde die jullie deelt.

Dit kunstwerk is ideaal voor koppels of broers en zussen, die door moeilijke tijden zijn gegaan en samen sterker zijn geworden. Het herinnert je eraan dat jullie relatie, net als dit kunstwerk, blijft bloeien en groeien, ongeacht de uitdagingen die jullie tegenkomen.

 

Wishbird - Een Schilderij met een Wens

Wishbird is niet zomaar een schilderij; het is een bron van magie en hoop. Dit kunstwerk neemt je mee naar een wereld van dromen en verlangens. Terwijl je dit schilderij bekijkt, krijg je de kans om een wens te doen. 

Wishbird is een schilderij dat je helpt je dromen waar te maken. Het bijzondere aan dit kunstwerk is dat het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een interactief element heeft. Het Roodborstje nodigt je uit om een wens te doen, en luistert daar aandachtig naar. Door je wensen heel precies te formuleren, wordt het duidelijker wat je precies wil en als je goed weet waar je precies heen wil, wordt de kans dat je daar ook aankomt groter.

Dit kunstwerk is perfect voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken om wat meer focus te krijgen in het dagelijks leven. Hetv stimuleert koppels hun dromen en doelen samen te delen. Het herinnert jullie eraan dat het uiten van wensen en het samen streven naar gedeelde doelen een belangrijk onderdeel is van het bouwen van een betekenisvolle toekomst samen.

 

Kiss - Herinnering aan Lichamelijke Intimiteit

"Kiss" is een subtiel, maar uiterst krachtig kunstwerk dat als een tedere herinnering dient aan het belang van lichamelijke intimiteit binnen een relatie. Het schilderij legt de nadruk op het belang van een goede kus, die vaak in het dagelijks leven over het hoofd wordt gezien. Hang dit kunstwerk in je huis en laat het een dagelijkse herinnering zijn om elkaar vaker te kussen en genegenheid te tonen.

"Kiss" is een kunstwerk dat het belang van tederheid in een relatie benadrukt. Het schilderij toont een gekuste dame en legt de nadruk op de schoonheid van deze liefdevolle handeling. Het herinnert ons eraan dat affectie tonen en genegenheid delen niet alleen vanzelfsprekend, maar ook essentieel is voor het behoud van een sterke band.

Dit kunstwerk is ideaal voor mensen die soms vergeten om elkaar fysieke genegenheid te tonen in de drukte van het dagelijks leven. Het herinnert jullie eraan om de tijd te nemen voor deze kostbare momenten van verbondenheid.

 

Een Blauwe Stip met een Zwaar Leven

Soms verloopt het leven niet zoals gepland, maar "Een Blauwe Stip met een Zwaar Leven" herinnert ons eraan om licht te vinden in de zware momenten. Dit kunstwerk straalt humor en optimisme uit, voor wanneer de dingen tegenzitten. Het herinnert ons eraan dat we de kracht hebben om te schitteren, zelfs in de moeilijkste tijden.

"Een Blauwe Stip met een Zwaar Leven" is een kunstwerk dat ons eraan herinnert dat zelfs in de zware tijden, er altijd ruimte is voor lol en optimisme. 

Dit kunstwerk is bij uitstek geschikt voor mensen die door moeilijke periodes gaan. Het herinnert je op een humorvolle manier aan de affirmatie 'Iam strong, Iam flexible, Iam balanced'

 

Schaapjes om te Tellen voor in de Slaapkamer

De schilderijtjes met schaapjes zijn niet alleen schattig, maar ook keirustgevend. Deze kunstwerkjes zijn gemaakt om in de slaapkamer op te hangen. De schattige schaapjes nodigen uit om ze te tellen en de blauwe oogjes waken over jullie terwijl je slaapt.

De schilderijtjes met schaapjes zijn schattige en rustgevende kunstwerken die perfect zijn voor de slaapkamer. Het tellen van de schaapjes is een bekend ritueel om in slaap te vallen, en deze kunstwerken brengen een gevoel van kalmte en sereniteit in de slaapkameromgeving. Ze nodigen uit tot ontspanning en helpen jullie beiden in slaap te vallen na een drukke dag.

Deze schattige kunstwerken zijn gemaakt voor aan de muur in de slaapkamer. Ze creëren een sfeer van gezelligheid en geborgenheid.

 

Loveboat een Kunstwerk over Liefde, Vertrouwen en Loslaten

Dit emaille kunstwerk weerspiegelt de complexiteit van liefde, vertrouwen en het belang van loslaten. Het kunstwerk weeft symbolische elementen in een minimalistisch ontwerp dat diepe emoties en reflectie inspireert. Het herinnert ons eraan dat liefde soms betekent dat je vertrouwt en loslaat, en dat dit proces net zo mooi kan zijn als het resultaat zelf.

Dit kunstwerk is perfect voor koppels die momenteel door een periode van verandering en groei in hun relatie gaan. Het herinnert jullie eraan dat liefde de ruimte moet hebben om te evolueren en dat vertrouwen en loslaten integrale elementen zijn van een gezonde en bloeiende relatie.

Ook is dit een geweldig cadeau voor een bruiloft.

 

Kleine Geschenken met Grote Betekenis

Naast de opvallende kunstwerken bied ik ook kleinere cadeaus met een grote betekenis. Deze geschenken zijn perfect om je waardering en genegenheid te uiten, zelfs op de meest alledaagse momenten. Hier zijn enkele van mijn creaties:

 

Handbeschilderde Haarstokjes

De handbeschilderde haarstokjes zijn meer dan alleen praktische accessoires; ze vertegenwoordigen de band tussen twee mensen. Deze haarstokjes stellen kleine vriendinnetjes voor, die altijd bij je vriendin zullen zijn om haar gezelschap te houden, haar haar te stylen en haar te herinneren aan de liefde die jullie delen. Een super lief en origineel cadeau om aan je vriendin te geven.

 

Onoverwinnelijke Pingpong Batjes met Mexicaanse Worstelmaskers

Voor mensen die van plezier en competitie houden, zijn de onoverwinnelijke pingpong batjes met Mexicaanse worstelmaskers een top keuze. Ze symboliseren de kracht van mythische opperwezens, die op de ping pong speler over zullen slaan. Dit geschenk zal zeker veel lachen en goede herinneringen opleveren.

 

In conclusie, deze kunstwerken spreken tot het hart en bieden betekenisvolle geschenken die de band tussen jou en je vriendin versterken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch gebaar, een herinnering aan jullie verbondenheid of een mooi cadeau voor je beste vriendin, mijn collectie heeft het allemaal. Bezoek mijn website en ontdek de perfecte kunstuiting die past bij de unieke relatie die jullie delen. Geef je vriendin een kunstwerk cadeau en laat de liefde bloeien tot een diepgaande en blijvende verbintenis.

 

 

 

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel