per pagina
 • Wishbird, print op plexiglas
  Wishbird, print op plexiglas

  Wishbird; Doe een wens, nu!Wist je dat als je een roodborstje ziet, je een wens mag doen? Maar dat moet je heel snel doen voordat hij wegvliegt. Het is dus zaak om je wens alvast helder te hebben, voor het geval je er eentje…

  € 495,00
 • 11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas
  11 Geluksvogels, 20 x 20cm, print op plexiglas

  Geluksvogels, een kunstwerk dat geluk brengt 'Een zwaluw brengt geluk voorspoed en liefde' zeggen ze, en 'daar waar zwaluwen nestelen is er zegen'. Stel je voor wat er dan gebeurt met een hele zwerm geluksvogels in je huis!…

  € 950,00
 • Kiss
  Kiss

  Kiss (print op plexiglas)Kiss is een portret van een gekust meisje met lipstick.

  The 5 love languagesKen je de 5 talen van de liefde?

  Niks zweverigs hoor, maar wél handig om te weten.

  Dr. Gary Chapman beschrijft daarmee hoe…

  € 495,00
 • Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas
  Een blauwe stip met een zwaar leven, print op plexiglas

  Een blauwe stip met een zwaar levenEen blauwe stip met een zwaar leven is bedoeld om een negatieve stemming te helpen verzachten met wat humor en vertrouwen.

  Kunst om weer in balans te komenHet is een kunstwerk over even uit…

  € 495,00
 • Onzielige vlinders, alle vlinders
  Onzielige vlinders, alle vlinders

  Overzicht van alle verschillende vlindersKlik hier voor het overzicht en waarom dit project

 • Onzielige Rode Vlinder, 20 x 20 cm
  Onzielige Rode Vlinder, 20 x 20 cm

  Diervriendelijk ingelijste Rode Vlinder

  Vlinderschilderijtjes in een boxlijst net als die echte vlinders. Maar dan niet zielig.

  meer info

  ∙ Formaat 20 x 20 cm.
  ∙ Gelimiteerde oplage van 250 stuks.
  ∙ Geprint met pigment…

  € 150,00
 • Door Dik en Dun, #1, welkom
  Door Dik en Dun, #1, welkom

  Door Dik en Dun, zeefdruk #1, WelkomWelkom is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.

  Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types die altijd bij elkaar terecht kunnen.

  26 verschillende Zeefdrukken…

  € 175,00
 • Door Dik en Dun, #4, support
  Door Dik en Dun, #4, support

  Door Dik en Dun, zeefdruk #4, supportSupport is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.
  ​Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types, die elkaar opvangen als het nodig is.

  26 verschillende…

  € 175,00
 • Door Dik en Dun, #5, duel
  Door Dik en Dun, #5, duel

  Door Dik en Dun, zeefdruk #5, DuelDuel is een van de 26 zeefdrukken uit de serie door Dik en Dun.
  ​Over onvoorwaardelijke liefde tussen 2 verschillende types, die af en toe net iets te compentatief met elkaar kunnen zijn.

  26…

  € 175,00
  1 - 9 van 20 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3

Unieke Schilderijen met een Bijzondere Extra Laag

Wat maakt mijn kunst anders dan anders? Hoe kan het aanschouwen van een kunstwerk je leven beïnvloeden? En hoe kan de afmeting van een schilderij zich aanpassen aan de beschikbare ruimte?

Ontdek hoe een schilderij dat je uitnodigt om een wens te doen, je leven op een positieve manier kan veranderen.

 

Kunst met een functie

De schilderijen die ik, Esther van de Steene, maak bieden iets extra's. Ze dienen niet alleen als decoratie maar hebben altijd een diepere laag. Ze vervullen een specifieke functie. Deze kunstwerken helpen je om te focussen op wat voor jou van belang is. Het zijn unieke schilderijen voor aan de muur die je aanzetten tot focussen op wat er in het leven echt toe doet.

Denk bijvoorbeeld aan je familie (zoals de serie zeefdrukken 'Door Dik en Dun'), het cultiveren van een positieve mindset (de gelimiteerde editie artprint 'Een Blauwe Stip met een Zwaar Leven'), beter slapen ('de artprints 'Schaapjes Tellen'), het stimuleren van fysieke aandacht voor elkaar (het schilderij op glas 'Kiss'), en nog veel meer. Dit zijn hedendaagse unieke schilderijen voor aan de muur met een extra dimensie.

Het doel van deze schilderijen is niet alleen esthetiek, maar om een dieper doel te dienen. Ze kunnen je inspireren, troosten of stimuleren. Kunstwerken die werken als affirmaties.

De kunstwerken op deze website zijn allemaal vervaardigd met toewijding en passie, en ze creëren een unieke atmosfeer in je huis. Verken de verscheidenheid aan schilderijen voor aan de muur op deze website en laat je verrassen.

 

Schilderijen die je Mindset Beïnvloeden

Wat maakt deze schilderijen zo bijzonder? Deze unieke schilderijen gaan een stapje verder. Het zijn kunstwerken die een positieve wending aan je leven geven.

Een voorbeeld van zo'n uniek muurschilderij voor de woonkamer dat een positieve impact heeft op je leven is het werk "Wishbird." Het roodborstje op het schilderij nodigt je uit om een wens te doen. Het formuleren van een wens opent de deur naar helderheid over je diepste verlangens. Als je goed weet wat je wilt, vergroot dat de kans dat je je doelen bereikt. Op die manier helpt deze kunst aan de muur je om je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is.

Een ander voorbeeld is ' Een blauwe stip met een zwaar leven' het is een grappig schilderij, dat een affirmatie (krachtzin) bevat die de emotionele balans van de toeschouwer positief beinvloed.

Kunstwerken hebben grote invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Wanneer je een schilderij aan de muur hangt, kan het positieve emoties oproepen en een positief effect hebben op de stemming van de mensen die de ruimte betreden. Deze positieve moderne schilderijen voor aan de muur roepen vreugde, inspiratie of rust op. 

Daarnaast kunnen kunstwerken dienen als startpunt voor boeiende gesprekken. Zo'n bijzonder schilderij voor aan de muur kan een waardevolle aanvulling zijn op elke ruimte en een blijvende indruk achterlaten op degenen die het zien.

 

Uniek schilderij 'wishbird' dat helpt te focussen op je doelen

 

Artistieke stijl

Mijn kunstwerken kenmerken zich door mijn artistieke stijl, waarin ik overbodige details elimineer. Mijn schilderijen hebben een sterke focus op de basisvormen en het gebruik van symboliek. Archetypische onderwerpen verwerk ik in mijn werk. Hierdoor ontstaan schilderijen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de boodschap goed overbrengen. 

Ik maak gebruik van verschillende technieken, zoals zeefdruk, aquarel of emaille, om het gewenste effect te bereiken. Daarnaast maak ik ook gebruik van direct-druk op plexiglas, om mijn schilderijen houdbaarheid en extra diepte te geven.

Mijn achtergrond en omgeving spelen een belangrijke rol bij het creëren van mijn unieke schilderijen. Ik laat me inspireren door persoonlijke ervaringen en behoeften en maak gebruik van symbolisme, waarbij bepaalde objecten of kleuren een specifieke betekenis hebben. Dit zorgt ervoor dat mijn schilderijen meer zijn dan alleen visuele weergaven, maar ook emotionele en intellectuele ervaringen bieden aan de toeschouwer.

 

Wat is nou Mooie Kunst voor aan de Muur?

Mooie kunst voor aan de muur is veel meer dan enkel een decoratief element in een ruimte. Het draait vooral om de emoties die het oproept bij de kijker. Dit is met name van belang bij kunstwerken voor in huis. Kunst kan diepgaande invloed uitoefenen op onze gevoelens en ons inspireren en motiveren.

In het geval van deze kunstwerken gaat het nog een stap verder. Ik streef ernaar om met mijn kunst het leven van de toeschouwer te verbeteren. Mijn kunstwerken hebben als doel niet alleen inspirerend en motiverend te zijn, maar ook uniek en origineel.

Ze hebben het vermogen om een onuitwisbare indruk achter te laten en een ruimte echt tot leven te brengen. 

Volgens deze kunstenaar is het antwoord op de vraag "wat is mooie kunst voor in de woonkamer?" simpel: mooie kunst is kunst die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook je welzijn positief beïnvloedt. Een kunstwerk in de woonkamer wordt vaak gezien. Hoe geweldig is het dan als dit kunstwerk een positieve impuls geeft aan het leven van de beschouwer? Dat is het hoofddoel van alle werken van deze kunstenaar.

Of je nu kunst voor aan de muur zoekt om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven aan een dierbare, het is van belang om een werk te kiezen dat je raakt en een persoonlijke betekenis heeft.

 

Uniek schilderij voor aan de grote Muur

Het kan soms uitdagend zijn om geschikte kunstwerken te vinden voor een grote muur. Gelukkig ben je op een website met 2 kunstwerken die flexibel zijn qua afmetingen. Dus als je zoekt naar kunst voor aan de muur in grotere formaten, hoef je niet verder te zoeken.

Op deze website vind je twee kunstwerken, namelijk de serie schilderijen op glas 'Geluksvogels' en de gelimiteerde serie voor in de slaapkamer 'Schaapjes Tellen', die beide bestaan uit 11 onderdelen die je naar wens over de muur kunt verspreiden, zelfs over meerdere muren.

Hierdoor zijn ze uiterst flexibel wat betreft formaat en passen ze in elke ruimte. Bovendien wordt er een handig trucje meegeleverd om de perfecte indeling te bepalen en de kunstwerken moeiteloos te plaatsen en te bevestigen. 

 

Schilderijen van zwaluwen voor op een grote muur

 

Kunst voor aan de Muur Kopen

Het is begrijpelijk dat het lastig kan zijn om een beslissing te nemen over de aankoop van het perfecte schilderij, alleen op basis van een afbeelding op een scherm. Vaak is het moeilijk om de ware schoonheid en impact van een kunstwerk te ervaren zonder het fysiek te zien en te voelen.

Heb je hulp of advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een afspraak, zodat je het kunstwerk persoonlijk kunt bekijken. Je kunt de textuur voelen, de kleuren in het echt zien en de diepgang van de kunstwerken ervaren. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en ervoor zorgen dat het kunstwerk perfect aansluit bij je persoonlijke smaak en interieur.

Als je je moeilijk kunt voorstellen hoe het kunstwerk eruit zal zien in je ruimte, is het ook mogelijk om het kunstwerk digitaal in een foto van je ruimte te laten plaatsen. Zo krijg je een realistische indruk van hoe het kunstwerk in je interieur. Op deze manier kun je je beter voorstellen hoe het kunstwerk de sfeer en uitstraling van je ruimte versterkt.

Kortom, de aankoop van kunst voor aan de muur is een persoonlijke en belangrijke beslissing. Het is begrijpelijk dat je het kunstwerk graag in het echt wilt ervaren voordat je tot aankoop overgaat. Door contact op te nemen voor een afspraak, krijg je de gelegenheid om het kunstwerk in het echt te bewonderen en te beoordelen of het aansluit bij je smaak en interieur. 

 

Kunstwerken Direct bij de Kunstenaar Kopen

Op deze website kun je rechtstreeks kunstwerken kopen voor aan de muur, zonder tussenkomst van een galerie. Dit betekent dat je direct contact hebt met de kunstenaar en dat er geen extra kosten worden berekend zoals dat vaak wel het geval is bij galerieën.

Dit stelt de kunstenaar in staat om de kunstwerken tegen een gunstigere prijs aan te bieden en stelt kunstliefhebbers in staat om betaalbaar unieke en bijzondere kunstwerken voor aan de muur te verwerven.

Op deze website kun je veilig en direct kunst kopen in een beveiligde betaalomgeving.

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel