• Puberstickers
  Puberstickers

  Puberstickers maken de sfeer vrolijkerHoera! 33 x ‘opruimen/ophangen/terugzetten’ zeggen, zonder irritant te zijn.

  Stickers plakken v.s. mopperenJij niet meer stééds hetzelfde vragen en tóch worden ze er telkens aan…

  € 12,50

Huh?! Een rommelige puber die ineens zelf de Nutella terugzet?  

Pubergedrag kan soms een uitdaging zijn voor ouders. De ontplofte kamers, vergeten taken en eindeloze discussies kunnen het opvoeden van tieners best vermoeiend maken. Maar hier een leuke en effectieve manier om hiermee om te gaan: Puberstickers, de oplossing die pubers opvoeden iets gemakkelijker maakt met een vleugje humor. Deze stickers zijn ontworpen door mij, kunstenaar en soms vermoeide moeder Esther van de Steene, om te helpen bij het organiseren van pubergedrag.

Puberstickers: Geheugensteuntjes voor die rommelige puber

Een puber opvoeden kan soms lijken op een dagelijkse strijd. Wat een ouder vaak irriteert: rommelige kamers, vuile was die rondslingert, vergeten klusjes en eindeloze discussies over opruimen zijn voorbeelden van typisch pubergedrag. 

Deze puberstickers zijn ontworpen met het oog op humor. Deze stickers zijn niet alleen een herinnering om de rommel op te ruimen, of de dingen terug te zetten, maar ze voegen ook wat lol toe aan het opvoeden van tieners. De missie is om ouders te helpen minder discussies te voeren en meer tijd door te brengen met hun pubers in leuke gesprekken.

 

een rondslingerende voetbalschoen met een Pubersticker erop met de boodschap 'ruim mij op'

 

Puberopvoeding met wat Humor

Pubers opvoeden kan een uitdaging zijn, maar het kan ook heel leuk zijn. Met deze puberstickers creëer je een betere sfeer waarin pubers worden aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun omgeving. In plaats van eindeloze discussies en strijd, kun je meer genieten van lachende momenten en constructieve gesprekken met je puber.

De kracht van humor in de opvoeding van pubers mag niet worden onderschat. Het maakt de weg vrij voor open communicatie en begrip tussen ouders en tieners. Het herinnert ons eraan dat pubergedrag een fase is waar we samen doorheen kunnen gaan, met wat lol onderweg.

 

Een pak zoutjes met een Pubersticker erop met de boodschap 'niet voor het eten'

Waarom Puberstickers?

Deze puberstickers zijn niet alleen een oplossing voor rommelige kamers en vergeten taken; ze zijn een manier om de band tussen ouder en puber te versterken. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van puberstickers:

 1. Minder Stress: Minder rommel betekent minder stress voor het hele gezin. Met puberstickers hoef je je zich minder zorgen te maken over het constant herinneren aan opruimen.

 2. Meer Tijd voor Leuke Gesprekken: Als je minder gesprekken hebt over troep opruimen, is er meer tijd voor waardevolle gesprekken met je puber. 

 3. Zelfstandigheid bevorderen: Puberstickers moedigen pubers aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun omgeving. Ze leren de waarde van organisatie en discipline.

 4. Positieve Herinneringen: De stickers zorgen voor positieve herinneringen aan de pubertijd. Ze zullen later terugkijken op deze tijd met een glimlach.

 

Pubergedrag kan een uitdaging zijn, maar het opvoeden van pubers is ook leuk, met de juiste aanpak. Puberstickers bieden een humorvolle manier om pubers te motiveren om op te ruimen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun omgeving.

Met minder discussies en meer tijd voor leuke gesprekken, zullen jullie, als puberouder en tiener samen, een positieve opvoedingsreis ervaren. 

 

 

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel