• Kitty Cat tafeltennis batje
  Kitty Cat tafeltennis batje

  Tafeltennis batje Kitty CatHier een batje dat je beter niet zonder handschoenen aan kunt pakken. Maar eenmaal in bezit van deze bat is geen bal te snel.

  Jij bént de focus.

  Tafeltennis batje met een taps toelopend gelamelleerd…

  € 40,00
 • Charm tafeltennis batje
  Charm tafeltennis batje

  Godin tafeltennis batjeBetover je tegenstander met je charme tijdens jouw ping pong strijd. Je zal je overwonnen tegenstander achterlaten met gemengde gevoelens.
  Tafeltennis batje met een taps toelopend gelamelleerd houten handvat…

  € 40,00
 • Lightning tafeltennis batje
  Lightning tafeltennis batje

  God of lightning tafeltennis batje

  Wordt één met de god van de snelheid, gesmeerd als de bliksem. Je tegenstander weet niet wat er zojuist gebeurde, je was óveral, tegelijk.

  Ping pong batje met een taps toelopend gelamelleerd…

  € 40,00
 • Pingpong balletjes met gezichtjes
  Pingpong balletjes met gezichtjes

  Pingpong balletjes met personalities6 eigenzinnige pingpong balletjes, met de hand geillustreerd met watervaste materialen. Dus gogogo naar die pingpongtafel en ping ze allemaal helemaal de pong!

  Ieder tafeltennis balletje is…

  € 30,00
 • Mad Eye Monkey tafeltennis batje
  Mad Eye Monkey tafeltennis batje

  Monkey Tafeltennis batjeJij wordt die Mad Eye Monkey tijdens de strijd, die jij natuurlijk gaat winnen; Zie alles met je magische oog. Jump hoog, laag, links, naar rechts en laat je je volkomen ingemaakte tegenstander…

  € 40,00

4 Unieke Tafeltennis Batjes die jou onoverwinnelijk maken

Hoe kan een timide, dyspraktisch persoon veranderen in een gladiator aan de pingpong tafel? Wat heeft tafeltennissen met mexicaans worstelen te maken? En wat dacht ik, kunstenaar Esther van de Steene, toen ik deze spectaculaire tafeltennis batjes ontwierp? 

Deze tafeltennis batjes, bedrukt met maskers van oerhelden, brengen niet alleen plezier en stijl naar jouw ping pong spel, maar zijn een belofte voor jouw volgende triomf.

Met zo'n bijzonder tafeltennis batje in je hand, ben je al een stuk dichter bij een sensationele overwinning aan de pingpong tafel. 

 

Speel met de kracht van Mythische Helden en Goden

Deze batjes zijn meer dan alleen sportuitrusting; het zijn kunstwerkjes die mythische helden en goden weergeven. Met deze aan jouw zijde, ben je al de onoverwinnelijke held van jouw tafeltennisarena, nog voordat de wedstrijd begonnen is.

Terwijl je een intense tafeltenniswedstrijd speelt, identificeer jij jezelf met het mythische figuur op je batje. Laat je inspireren door de kracht van deze legendarische helden en goden terwijl je elke bal raak slaat. Dit vleugje symboliek in je spel is een onuitputtelijke bron van power en zelfexpressie. 

 

De Perfecte Combinatie van Stijl, Prestaties en Mythische Symboliek

Deze tafeltennisbatjes zijn niet alleen visueel de bom, maar bieden ook uitstekende prestaties. Elk batje is met de hand bedrukt en de mythische afbeeldingen op de batjes voegen een extra dimensie toe aan je spel. De vormgeving is geinspireerd op de Mexicaanse worstelmaskers van het Lucha Libre.

 

Lucha Libre

Lucha Libre, wat zich vertaalt naar "vrij worstelen" in het Spaans, is een stijl van professioneel worstelen die zijn oorsprong heeft in Mexico. Het staat bekend om zijn kleurrijke personages, acrobatische hoogstandjes en theatrale verhalen. Lucha Libre is niet alleen een populaire vorm van entertainment, maar ook een integraal onderdeel van de Mexicaanse cultuur en identiteit geworden.

 

Enkele aspecten van Lucha Libre:

 • Gemaskerde Worstelaars (Luchadores): Een van de meest iconische elementen van Lucha Libre is het gebruik van maskers door veel van zijn worstelaars. Deze maskers hebben vaak ingewikkelde ontwerpen en zijn een belangrijk onderdeel van de identiteit van een worstelaar. Luchadores staan bekend om hun geheimhouding en zullen veel moeite doen om hun ware identiteit te beschermen.

 • Hoogvliegende Bewegingen: Lucha Libre staat bekend om zijn snelheid, hoogvliegende worstelstijl. Worstelaars voeren acrobatische bewegingen uit, waaronder duiken van de touwen, flips en spins, waardoor de wedstrijden opwindend en visueel indrukwekkend zijn.

 • Goed tegen Kwaad Verhaallijnen: Lucha Libre bevat vaak verhaallijnen met duidelijke onderscheidingen tussen "tecnicos" (de goede jongens) en "rudos" (de schurken). Deze verhaallijnen zijn vaak melodramatisch en bevatten elementen van eer, verraad en wraak.

 • Tag Team Wedstrijden: Tag team worstelen is veelvoorkomend in Lucha Libre, met teams van twee of meer worstelaars die samenwerken om hun tegenstanders te verslaan. Tag team wedstrijden tonen vaak teamwork en coördinatie.

 • Masker vs. Masker of Haar vs. Haar Wedstrijden: Dit zijn speciale wedstrijden in Lucha Libre waarbij de ultieme inzet op het spel staat. In een "Masker vs. Masker" wedstrijd moet de verliezer zijn masker afnemen en zijn ware identiteit onthullen. In een "Haar vs. Haar" wedstrijd moet de verliezer zijn hoofd laten scheren. Deze wedstrijden voegen drama en intensiteit toe aan Lucha Libre evenementen.

 • Promoties: Diverse worstelpromoties in Mexico, zoals Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL) en Asistencia Asesoría y Administración (AAA), zijn bekend om hun Lucha Libre evenementen. Deze promoties hebben enkele van de meest beroemde Luchadores ter wereld voortgebracht.

 • Internationale Invloed: Lucha Libre heeft een aanzienlijke invloed gehad op professioneel worstelen over de hele wereld. Veel worstelaars uit Mexico hebben internationale erkenning en succes gekregen, wat heeft bijgedragen aan de wereldwijde populariteit van de sport.

 • Culturele Betekenis: Lucha Libre gaat niet alleen over worstelen, maar ook over een vorm van populaire entertainment die diep geworteld is in de Mexicaanse cultuur. Het heeft kunst, muziek, films en zelfs lucha-thematische stripboeken geïnspireerd.

Lucha Libre evenementen zijn een spektakel dat atletiek en showmanship combineert, waardoor ze een must-see zijn voor worstelliefhebbers en toeristen die Mexico bezoeken. De unieke mix van atletiek, drama en traditie heeft geholpen om de populariteit van deze sport tientallen jaren te behouden en blijft wereldwijd het publiek boeien.​

 

Het ontwerp en de inspiratie

Op een zekere Moederdag kreeg ik een fantastisch cadeau van mijn gezin: een tafeltennistafel! Tijdens het pingpongspel viel op hoe belachelijk fanatiek en uitbundig iedereen zich gedroeg. Het deed denken aan de luidruchtige, kleurrijke worstelaars van het Mexicaanse Lucha Libre.

Dit spektakel van enthousiasme en theatraliteit bracht me op het idee tafeltennis batjes te ontwerpen met de iconische Lucha Libre maskers als inspiratiebron. Om mijn familie te eren, legde ik hun unieke persoonlijkheden vast in de verschillende ontwerpen van deze bijzondere batjes.

Het creatieve proces begon met het omzetten van de karakteristieke kenmerken van haar huisgenoten in de ontwerpen van de maskers. De helden en schurken uit de Lucha Libre-wereld vormden de perfecte symboliek om de verschillende persoonlijkheden en dynamieken van mijn huishouden te belichamen.

Het resultaat is daar. De tafeltennis batjes bedrukt met deze op maat gemaakte Lucha Libre maskers zijn niet alleen kunstwerken op zich, maar ook een viering van mijn gezin. Ik nodig iedereen uit om deel te nemen aan een spel dat niet alleen draait om sport, maar ook om verbondenheid en humor.

Deze unieke tafeltennis batjes zijn nu beschikbaar voor iedereen die een vleugje Lucha Libre-theatraliteit aan hun pingpongspel wil toevoegen

 

Upgrade Je Tafeltennis Ervaring!

Klaar om je tafeltennis spel naar een ander niveau te tillen en jezelf te in te laten met deze oerhelden en goden?

Ontdek het feest van spelen met deze tafeltennis batjes bedrukt met Lucha Libre maskers.

Bestel nu en breng een uniek element van stijl, prestatie en symboliek in je ping pong spel. Verander je tafeltennis batje in een gespreksonderwerp en laat je spel opvallen met deze opvallende ontwerpen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Lucha Libre tafeltennisbatje voor een onvergetelijke tafeltenniservaring die je zal inspireren en motiveren, elke keer dat je het speelveld betreedt!

© 2012 - 2024 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel