Puberstickers

een stickervel met fluor gele stickers met mijn meest geroepen teksten tegen mijn pubers. Om te plakken op de jassen, op de lichtknoppen, op mijn dure antirimpelwallencreme, op de Nutella, de Dorito’s, op de wc bril, de föhn, de snoeppot, de kaas, de slaapkamerdeuren, de tandpasta, mijn make up etc. Zodat ik het niet nóg eens hoef te zeggen, maar de boodschap wel aankomt.

Geheugensteuntjes voor het puberbrein

Ik heb vaak het idee dat ze echt wel willen doen wat je steeds vraagt, maar dat ze het steeds vergeten. Heel vervelend als je dan ‘uit het niks’ weer op je donder krijgt. Ik zocht een manier om de boodschap wel over te brengen, maar zonder de stomme woordenwisseling die er meestal uit voortkomt. Daarom deze stickers, te gebruiken als geheugensteuntjes voor het vergeetachtige puberbrein.

Meer tijd voor leukere gesprekken met je puber

Zodat we niet meer elke dag dezelfde stomme discussies hebben, waardoor de pubers me gaan ontlopen en ik me een stomme moeder voel. En dat er weer meer ruimte voor leukere gesprekken is. 

 

  • Puberstickers , 35 Discussies minder
    Puberstickers , 35 Discussies minder

    PUBERSTICKERS Om te plakken op de jas op de grond, op de lichtknoppen, op je dure antirimpelwallencrème zonder dop, op de nutella, de scheenbeschermers naast de wc pot, de dorito’s, op de wc bril, de föhn in de wasbak, de…

    € 12,50
© 2012 - 2023 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel