• Counting Sheep set van 11
  Counting Sheep set van 11

  Set van 11 fine art prints van origineel werk door Esther van de Steene.

  Formaat 15 x 20 cm.

  Gelimiteerde oplage van 250 stuks.

  Geprint met pigment inkten op zuurvrij 230 grams fine art papier.

  Met de hand ondertekend,…

  € 250,00
 • Counting Sheep uitbereidings set
  Counting Sheep uitbereidings set

  Set van 11 fine art prints van origineel werk door Esther van de Steene.

  Formaat 15 x 20 cm.

  Gelimiteerde oplage van 250 stuks.

  Geprint met pigment inkten op zuurvrij 230 grams fine art papier.

  Met de hand ondertekend,…

  € 250,00
 • Bedtime stories
  Bedtime stories

  Alle schaapjes hebben een eigen verhaaltje, geschreven door mijn 14 jarige dochter. Om (voor-) te lezen voor het slapen gaan (nouja, bijna allemaal want puberdochters hebben wel meer aan hun hoofd). Gebundeld in een boekje Bedtime…

Schaapjes Tellen, een kunstwerk voor in de slaapkamer, bestaand uit 11 onderdelen. 

Een kudde schaapjes voor aan de muur in de slaapkamer. Een kunstwerk om te tellen als je in je warme bedje ligt. De schaapjes waken met hun blauwe oogjes over jouw nachtrust. 
Er zijn een serie artprints met 11 schaapjes, en een uitbreidings set artprints, met een wolf, een herdershond, cactussen, eucalyptusbomen en nog een paar schaapjes.

Ik heb een zaaalig bed en kwam op deze serie toen de man van de beddenwinkel vroeg om iets moois voor aan hun muur. Ik dook erin zoals bij het ontwerp van een logo: Ok, in bed liggen, slapen, in slaap vallen, onder de wol, schapenwol, schapen, Griekenland (daar komt ons bed vandaan), veilig in je nestje, waken over je terwijl je slaapt, het blauwe bescherm oog, schaapjes tellen, ja! Een hele kudde! Oe maar dan ook een wolf en een schaapshond (onze hond Pommetje natuurlijk) die de groep voor de wolf moet beschermen en eucalyptusbomen en cactussen her en der verspreid en dan allemaal in een eigen lijstje, dat maakt de muur van de slaapkamer het landschap! 

Bedtime stories, elk schaapje heeft een eigen verhaaltje. 

En om mijn lieve puberdochter te stimuleren iets met haar leuke fantasie en plezier in schrijven te doen, kregen de schapen Griekse namen, die allemaal een betekenis hebben, waar zij Bedtime stories bij schreef. Af en toe zo'n te leuke bedtime story in je mail? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

 

Schaapjes Tellen, limited edition artprints door Esther van de Steene

 

 

© 2012 - 2022 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel