Over mij

In 2003 studeerde ik af aan de Design Academy in Eindhoven en ben sinds die tijd zelfstandig grafisch vormgever. Een hele gelukkige, met leuke opdrachten, fijne opdrachtgevers en de mogelijkheid om thuis te zijn na schooltijd met mijn 3 kinderen. 

In 2017 werd mijn moeder ziek en ik werd mantelzorger voor haar en mijn geestelijk gehandicapte broer. (Bijzonder om hun rollen te zien omdraaien en wat dat deed met hem)

Na haar dood besloot ik even niet meer in opdracht te gaan werken, maar uit te zoeken wat ik zou maken zonder de kaders van een opdrachtgever. En hiervoor de enorme berg kunstmaterialen te gebruiken die mama had nagelaten. 

Iedere dag maken, maakt niet uit wat. Om uit te zoeken waar ik een kriebel van in mijn buik krijg. Best een beetje ongemakkelijk soms. Voelde een beetje als los zand, als alles vrij is en je geen idee hebt waar je uit gaat komen. 

Iedere ochtend gewoon beginnen, geleid door wat er op dat moment speelde. (skatende kinderen, die extra zakgeld willen; de nieuwe pingpongtafel; Cocomat die ruimte aan de muur aanbood; opvoedingsdingen; haarstiekjes die altijd op zijn; een buurman die met een enorme voorraad terracotta potjes zit). 

Deze website is mijn winkeltje met al die projectjes van de afgelopen periode.
Ook is mijn portfolio met grafisch werk hier te vinden.

Volg me maar op instagram als je het leuk vind om zo nu en dan mijn nieuwe dingen te zien.

 

© 2012 - 2021 Esther van de Steene | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel